Forside_Backup


Vi kan digitalisere og fremtidssikre dine:  VIDEOBÅND    SMALFILM  DIAS/NEGATIVER       VINYL       KASSETTEBÅND

    Fra kr. 60,- pr. bånd        Rekvirér et TILBUD        Fra kr. 3,50 pr. dias           Fra kr. 120,- pr. plade       Fra kr. 120,- pr. bånd
Jo flere bånd, des lavere pris pr. bånd. Ring eller skriv for et skarpt og godt tilbud.

Spørg familien, naboen, kollegaerne på jobbet, om de skal have nogle bånd med.

Jo flere bånd i samler, jo lavere bliver prisen pr. bånd :-). 

Virksomheden bag Videotildvd.dk har eksisteret siden 2007 og har specialiseret sig i, at overspille de gode gamle analoge video og musik medier, til nutidens digitale "Smart TV venlige" medier som DVD, Harddiske, USB Nøgler og online levering via feks. Dropbox fildeling. Vi konverterer de mest anvendte medier igennem tiden, eksempelvis de meget udbredte VHS og

S-VHS videobånd, de små bånd fra videokameraet, og selvfølgelig den gode gamle musik gemt på kassettebånd eller vinyl samlingen. Selv de gamle "78'ere" kan vi overspille til feks. en CD eller MP3 fil. Derudover laver vi også en del video restaurering, redigering og færdige filmproduktioner. Vi kan levere dine digitaliserede minder og materialer på: 

       


      DVD                 HARDDISK                 USB Nøgle           Cloud Upload

Udover private video og billedesamlinger, udfører Videotildvd.dk faste scannings- og konverterings-opgaver for en række af landets uddannelsesinstitutioner, kommuner, staten, byhistoriske museer samt en række lokalsamlinger. Det er nu hele livsværk, barndomsminder, erindringer og Danmarks historie skal fremtidsikres ved konvertering til digitale medier. Se listen over nogle af vores kunder.

..eller Blu-Ray

MPEG-2(SD) / MPEG-4 (HD)

MPEG-2(SD) / MPEG-4 (HD)

MPEG-2(SD) / MPEG-4 (HD)

Du kan indlevere dine minder til os ved at:

Besøge os i Smørum (2765)

Kig forbi vores bopæl i Smørum og aflever dit materiale til os personligt.

Vi har ingen faste åbningstider.


Personligt fremmmøde er altid kun efter aftale.


Vi har også mulighed for, at tage imod dit materiale i aftentimerne og weekend.Sende det til os.

Vi anbefaler du sender materialet som en pakkeforsendelse, fremfor som et almindeligt brev. En pakkeforsendelse har den store fordel, den kan spores hele vejen fra du har indleveret pakken til vi har modtaget den.


Adressen er:

PM Foto & Video

Rådhuslunden 1D

2765 Smørum


Lad os hente og bringe.

Vi kan tilbyde at afhente og aflevere dit materiale på en valgfri adresse på Sjælland. Dermed er du sikret dit uerstattelige materiale, håndteres personligt af os under hele forløbet. Alt arbejdet sker på vores lokation i Smørum. Vi anvender

IKKE eksterne samarbejdspartnere, dvs. dit materiale kommer hverken i andres hænder eller forlader huset på noget tidspunkt. 

Sådan betaler du for opgaven:


Videotildvd.dk afregner alle opgaver pr. faktura i forbindelse med leveringen af den færdige opgave.  Faktura vedlægges materialet ved returnering. Når kunden har tillid til os, så har vi også tillid til kunden. Betaling kan foretages med Mobilepay, Kreditkort, eller som bankoverførsel i Netbank. Vi modtager IKKE kontanter desværre. 

        # 5 3 0 3 6

Via Bankoverførsel til:

Reg.Nr.: 1345 Konto: 5369857748

Nemmere bliver det ikke, at sikre familiens minder eller virksomhedens arkiver.


Ring eller skriv til os, så vi kan sende dig et godt skriftligt tilbud på din digitaliseringsopgave.


Det er billigere end du tror :-).

Hvorfor vælge Videotildvd.dk ?

 

  • Videotildvd.dk er en professionel virksomhed, der lever af fotografi og video ydelser til private, virksomheder og foreninger.

 

  • Videotildvd.dk går ikke på kompromis med kvaliteten. Vores maskinpark består af professionelt udstyr fra Sony Panasonic og JVC, som er konstrueret til anvendelse i professionelle miljøer. 

 

  • Videotildvd.dk foretager altid en test og kontrol af det overspillede materiale, før det returneres til kunden. Det er med til at sikre den vare du modtager fra os, altid vil være i orden.

 

  • Videotildvd.dk har leveret scanning- og konverteringsopgaver til en række lokalhistoriske museer og arkiver, forstår vi vigtigheden og betydningen af, at uerstatelige video- og billede-materialer skal håndteres med omtanke og forsvarlighed.

 

  • Hente og Bringe Service. Ved ordre på over kr. 1500,- inkl. moms, kan vi tilbyde at afhente og aflevere dit materiale på en valgfri adresse på Sjælland. Dermed er du sikret dit uerstattelige materiale, håndteres personligt af os under hele forløbet.

 

  • Momsregistreret dansk virksomhed. Det er din din sikkerhed for, at dine uerstattelige minder håndteres fortroligt af professionelle med erfaring indenfor håndtering og behandling af ældre foto og video materialer.