Hvem er vi ?

Hvem står bag Videotildvd.dk ?

Videotildvd.dk er et særskilt forretningsområde under virksomheden PM Foto & Video, som er en fotograf og videoproduktions virksomhed. Virksomhedens primære aktiviteter og forretningsgrundlag er presse- og rapportagefotografering, portræt- og studiefotografering som bryllupsfotografering.  Virksomhedens fotostudie er beliggende i Rødovre, 500m fra S-Tog stationen. Virksomheden er personligt ejet.


Videotildvd.dk har eksisteret siden 2007, og har specialiseret sig i, at digitalisere de gode gamle analoge video og musik medier, til nutidens digitale lagringsmedier som harddiske, USB-nøgler og CD/DVD medier. Vi konverterer de mest anvendte medier igennem tiden, eksempelvis de meget udbredte VHS og S-VHS videobånd, de små bånd fra videokameraet, og selvfølgelig den gode gamle musik gemt på kassettebånd eller vinyl samlingen. Selv de gamle "78'ere" kan vi overspille til en moderne CD.Sådan finder du os...


For at holde os skarpe og konkurrencedygtige på foto og videoproduktionsmarkedet, drives virksomhedens aktiviteter fra et lille kontor på indehaverens private bopæl. 


Vi bor trafikalt meget centralt lige bag Smørum Indkøbscenteret, på grunden hvor det tidligere Smørum Rådhus lå. Blot 1 km fra Frederikssundmotorvejen og 10 min. på cykel fra Måløv S-Tog Station. 


Adressen er: Rådhuslunden 1D, 2765 Smørum. Når du kører af Flodvej, drejer du ned mod Rådhuslunden ved OK Benzin tanken. Kørt helt ned i bunden og følg vejen højre rundt ind på 1. parkeringsplads på venstrehånd. Så bor vi i "Blok 1" - Gå op til vores hoveddør, af den første ståltrappe.